Coreplastille vuoden alihankkija -palkinto–”Yritys on kasvattanut merkittävästi liiketoimintaansa niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.”

0
Coreplast Laitila Oy:n toimitusjohtaja Mikko Toivonen. Arkistokuva: Timo Jakonen

Suomen osto- ja logistiikkayhdistys LOGY palkitsi Vuoden alihankkijana Coreplast Laitilan tiistaina Tampereen Alihankintamessuilla.

– Coreplast Laitila Oy on kasvattanut merkittävästi liiketoimintaansa niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Yritys on panostanut kasvuhakuisissa investoinneissaan ympäristöystävällisyyteen ja energiatehokkuuteen ja tuloshakuista toimintaa ohjaavat laatujärjestelmät. Korkealaatuiset tuotteet ja palvelut sekä esimerkillinen asiakaslähtöisyys luovat pohjan tuloksenteolle, perustelee LOGY:n alihankinnan palkintovaliokunnan puheenjohtaja Tomi Parmasuo.

Coreplast Laitila Oy on muovituoteratkaisujen toimittaja ja sopimusvalmistaja. Yritys on perustettu vuonna 1968, ja monen vaiheen jälkeen on toiminut nykyisellä nimellään vuodesta 2004. Yritys toimii Laitilassa ja työllistää yli 100 ammattilaista.

Palkinnon vastaanottivat Coreplast Laitila Oy:n toimitusjohtaja Mikko Toivonen ja myyntijohtaja Kauko Kämäräinen.

Vuoden päähankkijan palkinnon sai seinäjokilainen Finn-Power, joka valmistaa levyntyöstökeskuksia, yhdistelmäkoneita ja järjestelmiä.

Vuoden päähankkija- ja Vuoden alihankkija -palkintoja on myönnetty vuodesta 1987 lähtien. Tunnustuksen tarkoituksena on edistää suomalaisen tuotannon kilpailukykyä tukevaa verkostoitumista.