F-Cup Oili Jalonen ralli ajetaan Laitilan seudulla ensi lauantaina

0
Laitilan seudulla nähdään lauantaina vauhdikasta ajoa.

Oili Jalonen ralli palaa vuoden tauon jälkeen Laitilaan ensi lauantaina ajettavan F-Cup kilpailun merkeissä. Kyseessä on perinteikkään F-Cupin paluukauden neljäs osakilpailu. Luvassa on viiden erikoiskokeen verran tiukkaa kamppailua.

Kilpailun lähtö ja maali sijaitsevat Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan edustalla, josta ensimmäinen kilpailija starttaa matkaan kello 11.01. Varsinainen reitti on kompaktisti Laitilan ympärillä.

Pituutta reitille kertyy 120 km, josta erikoiskokeita on noin 64 kilometrin verran. Osallistujien kannalta reitti on siis onnistunut, sillä varsinaista rallia on luvassa enemmän kuin siirtymäkilometrejä.

Kilpailijat ovat lähteneet innolla mukaan, sillä Rantarallin peruuntumisen takia kyseessä on alueen viimeinen ralli tälle vuodelle. Autokuntia ilmoittautui yhteensä 105, joten yleisöltäkään katsottava ei lopu heti kesken.

Kaluston osalta mukana on myös uusinta uutta, sillä LSJ Racing Team ilmoittautui mukaan nelivetoisella Ford Fiesta Rally3 -autollaan. Fiestan ohjaimissa nähdään Lauri Joona ja kartturina Antti Haapala.

Rallipaketteja tapahtumaan voi ostaa Shell Laitilasta sekä Neste Vesilaitoksentieltä Raisiosta.