Heijastinpäivää vietetään perjantaina – Laitilan kaupunki pystyttää hyvän mielen heijastinpuun iloksi ja turvaksi

0
Heijastinpuussa on heijastimia.

Heijastinpäivää vietetään joka vuosi 1. lokakuuta. Heijastinpäivä muistuttaa heijastimen käytön tärkeydestä ja kannustaa käynnistämään heijastinkauden – viimeistään nyt. Liikenneturvan lanseeraamaa päivää vietettiin ensimmäisen kerran vuonna 2013.

Laitilan kaupunki kannustaa heijastimien ja polkupyörän valojen käyttöön ottamiseen viimeistään heijastinpäivän myötä. Viimevuotiseen tapaan Laitilan katukuvaan tulee heijastinpuu, joka sijaitsee Vallesmannintien varrella.

– Hyvän mielen heijastinpuusta voit poimia itsellesi heijastimen tai sen luokse voit jättää ylimääräisiä heijastimia muiden iloksi ja turvaksi, Laitilan kaupunki tiedottaa.

Laitilan heijastinpuun rakentavat Laitilan kaupungin nuorisotoimi yhdessä Laitilan Nuorisoverstas ry:n kanssa torstaina.