Laitilan asiointiliikenteen liikennöitsijäksi Triviabus

0
Asiointiliikenne on tarkoitettu palvelemaan ikäihmisiä, liikuntarajoitteisia, kehitysvammaisia sekä muita asukkaita, joille omatoiminen kulkeminen muun muassa ruokaostoksille on vaikeaa.

Laitilan kaupungin asiointiliikennettä hoitaa syyskuun alusta alkaen Triviabus.

Asiointiliikenne on tarkoitettu palvelemaan ikäihmisiä, liikuntarajoitteisia, kehitysvammaisia sekä muita asukkaita, joille omatoiminen kulkeminen muun muassa kauppa-, apteekki- ja pankkiasioille on haasteellista.

Asiointiliikennettä ajetaan arkipäivisin pääsääntöisesti kello 7–16 Laitilan kaupungin alueella yhdellä 15-paikkaisella autolla, johon mahtuu lisäksi yksi pyörätuolissa matkustava henkilö.

Huomioithan, että asiointiliikenteen auto hoitaa myös Monipalvelukeskus Palkkeen sekä ikäihmisten päivätoiminta Pirtin kuljetusmatkat aamuisin ja iltapäivisin. Päivätoiminta Pirtin sekä Palkkeen henkilökunta tiedottaa kullekin asiakkaalle aikataulumuutoksista.

Laitilan kaupunki pyytää ymmärrystä ja kärsivällisyyttä uusien aikataulujen käyttöönotossa. Auto on tarvittaessa myös muun sosiaali- ja terveydenhuollon tarpeisiin soveltuvassa käytössä.

Liikennöitsijällä on oikeus periä kuljetuksista liikenne- ja viestintäministeriön vahvistaman joukkoliikennetaksan mukainen korvaus. Asiointiliikenteessä käytetään kilometripohjaista hinnastoa, joka perustuu Matkahuollon hinnastoon.

Asiointipalvelu


Asiointimatkan voit tilata numerosta 045 7834 5943 arkipäivisin pääsääntöisesti kello 7–16.

Matka tulee tilata hyvissä ajoin etukäteen.

Kuljettaja sovittelee aikataulut viikon kuljetusohjelmaan.