Laitilassa voi aikaistaa toista koronarokotusaikaansa

0
Laitilassa ensimmäiset rokotteet annettiin tammikuun alussa. Nyt kaksi rokotusta on saanut lähes 60 prosenttia yli 12-vuotiaista laitilalaisista. Arkistokuva: Hanna Hyttinen

Laitilassa tehosterokotuksen aikaistaminen kuuteen viikkoon on ollut mahdollista viime perjantaista alkaen.

– Kaikkia 16-vuotiaita ja vanhempia pyydämme ystävällisesti tekemään kaikki koronarokotuseen liittyvät ajanvaraukset ensisijaisesti netissä, Laitilan terveyskeskus tiedottaa.

Sähköinen ajanvaraus toimii osoitteessa https://laitila.terveytesi.fi

– Muista ilmoittaa henkilökunnalle rokotustilaisuudessa, että olet aikaistanut oman rokotusaikasi.

Keskiviikosta 15. syyskuuta alkaen koronarokotuksien massarokotukset toteutetaan vanhan neuvolan tiloissa osoitteessa Sairaalantie 2.

Viimeinen massarokotuspäivä Finnlamex-hallilla on ensi keskiviikkona.

– Asiakkaat, joille on varattu toinen rokotusaika Finnlamex-hallille 15.9. tai sen jälkeiseen ajankohtaan, tullaan kontaktoimaan rokotuspaikan muutoksesta ensisijaisesti tekstiviestillä.

Laitilan terveyskeskuksesta on kyselty, että onko oltava kuntalainen siinä kunnassa, jonne varaa rokotusajan itselleen?

– Laitila rokottaa kuntalaisensa sekä ne ihmiset, jotka ovat valinneet asiointipaikakseen Laitilan terveyspalvelut. Kunnat saavat rokotteita suhteessa väkilukuunsa. Rokotukseen ovat oikeutettuja kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Lisäksi rokotetaan väliaikaisesti Laitilassa esimerkiksi työn tai opiskelun vuoksi oleskelevia.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here