Mannapuuroa ja mansikkaa saa uudestaan ensi-illan

0
Iiris Helpiö-Kilpeläinen (vas.), Marjo Poussu ja Susanna Pihlaja nousevat taas estradille Mannapuuroa ja mansikkaa -musikaalissa. Kuva: Silja Pietilä

Viime syksynä loppuunmyyty Neon 2 musikaali Mannapuuroa ja mansikkaa saa uusintana ensi-iltansa lauantaina 23. lokakuuta.

– Musikaalia ehdittiin esittää seitsemän kertaa salin kapasiteetin ollessa 100, tällä hetkellä se on 170 ja toivomme kovasti että saamme ottaa salit täyteen lokakuun lopussa, Uudenkaupungin teatteri tiedottaa.

Musikaali kuljettaa Neon 2 kappaleiden siivittämänä tarinaa kahdessa eri ajassa, nykyajassa ja 90-luvulla. Nykyajassa menetettyä nuoruutta ja kadotettua rakkautta etsitään risteilyltä. 90-luvulla eletään nuoruutta ja haaveillaan tulevaisuudesta.

– Ihmiset muuttuvat, mutta musiikki ei muutu. Rakastetut laulut ovat ikuisia.

Uudenkaupungin teatterin mukaan katsomon penkkirivit ovat sijoitettu väljästi.

– Pyrimme säilyttämään väljyyden myös lämpiössä. Jokaisen ryhmän jälkeen jätetään yksi tyhjä penkki ja suosittelemme edelleen maskin käyttöä. Mikäli asiakkaalla on nuha tai muita oireita esityspäivänä, vaihdamme lipun kuluitta myöhempään näytökseen.