Mitä ny? Viesteissä lukijoita puhuttavat ohituskaistan ongelmat ja maskisuositus

0

Ohituskaistan ongelmat: Nyt on toivomuksena, että Laitilan ja Untamalan välille tulevat ohituskaistat. Yksikaistaisella osuudella on paha ongelma. Krouvinummen ja Nästin osuudella oli vanha 60-luvun traktori liikkeellä 30 km nopeudella. Traktorin taakse kerääntyi todella pitkä jono, kun takana tuleva rekka ei pystynyt ohittamaan traktoria sillä keskikaide esti ohittamisen. Jatkossa pitäisi rakentaa ohituskaista mallilla 2+2 kaistaa. Tällöin ei tulisi ruuhkia ohituskaistateille. Tätä voisi kokeilla Laitila- Untamala välillä. Ohituskaistojen kannattaja

Teija Uitto kirjoitti tiistain lehdessä Täst kulmast -palstalla maskietiketistä. Maskisuositus on kaikkialla Suomessa suositus, ei pakko. Toiset käyttää, toiset ei. Jokainen tekee itse päätöksensä, ei ole mitään maskietikettiä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here