Mitä ny? Viesteissä lukijoita puhuttavat ohituskaistan ongelmat ja maskisuositus

0

Ohituskaistan ongelmat: Nyt on toivomuksena, että Laitilan ja Untamalan välille tulevat ohituskaistat. Yksikaistaisella osuudella on paha ongelma. Krouvinummen ja Nästin osuudella oli vanha 60-luvun traktori liikkeellä 30 km nopeudella. Traktorin taakse kerääntyi todella pitkä jono, kun takana tuleva rekka ei pystynyt ohittamaan traktoria sillä keskikaide esti ohittamisen. Jatkossa pitäisi rakentaa ohituskaista mallilla 2+2 kaistaa. Tällöin ei tulisi ruuhkia ohituskaistateille. Tätä voisi kokeilla Laitila- Untamala välillä. Ohituskaistojen kannattaja

Teija Uitto kirjoitti tiistain lehdessä Täst kulmast -palstalla maskietiketistä. Maskisuositus on kaikkialla Suomessa suositus, ei pakko. Toiset käyttää, toiset ei. Jokainen tekee itse päätöksensä, ei ole mitään maskietikettiä.