Säästöpankki Kalanti-Pyhäranta laajentaa konttoriverkostoaan Raumalle

0
Säästöpankki Kalanti-Pyhärannan toimitusjohtaja Ossi Öhman ja kehittämispäällikkö Roosa Lähteenmäki toivottavat sekä uudet että vanhat asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi pankin Raumalle avattavaan uuteen konttoriin.

Säästöpankki Kalanti-Pyhäranta laajentaa konttoriverkostoaan Raumalle vuoden 2022 alussa. Uuden konttorin avaaminen on poikkeuksellinen uutinen alalla, jossa on totuttu lähinnä konttoriverkoston supistamisiin. Vuosi sitten Säästöpankki Kalanti-Pyhäranta sulki Kalannin, Pyhärannan ja Vehmaan konttorit.

– Asiakaspalvelusta, laajoista palveluajoista ja monipuolisista asiointimahdollisuuksista tunnettu Säästöpankki etsii parhaillaan liiketilaa Raumalta ja pankki käynnistää rekrytoinnit lähiviikkoina, Säästöpankki Kalanti-Pyhäranta tiedottaa.

Raumalla toimii myös Eurajoen Säästöpankki. Säästöpankkiryhmään kuuluva, Uudessakaupungissa ja Laitilassa toimiva Säästöpankki Kalanti-Pyhäranta laajentaa konttoriverkostoaan avaamalla Raumalle uuden konttorin vuoden 2022 alussa.

– Pankillamme on jo nykyisellään paljon asiakkaita Rauman alueella, joten uuden konttorin avaaminen on meille looginen askel sekä liiketoimintamme kasvun vahvistamiseksi että olemassa olevien asiakkaidemme palveluiden parantamiseksi, kertoo Säästöpankki Kalanti-Pyhärannan toimitusjohtaja Ossi Öhman.

Päätös konttorin avaamisesta pohjautuu yrityksen pitkän aikavälin suunnitelmiin. Rauman konttorin erityisinä painopistealueina tulevat olemaan asuntorahoitus, varallisuudenhoito sekä yritysasiakkaiden palvelut.

– Säästöpankkien lähes 200-vuotinen historia on hyvä osoitus pitkäjänteisestä toiminnastamme. Rauman seutu on meille tärkeää toiminta-aluetta, ja siksi haluamme olla täällä yhä vahvemmin läsnä myös tulevaisuudessa, vahvistaa Öhman.