Tartuntamäärät nousussa U-Soten alueella – Uudessakaupungissa on todettu kahden viime viikon aikana 22 uutta tartuntaa, Pyhärannassa nolla

0
Korona on kurittanut toisia aloja enemmän kuin toisia. Arkistokuva: Timo Marttila

Uudessakaupungissa on todettu viimeisen 14 vuorokauden aikana peräti 22 uutta tartuntaa, Uudenkaupungin kaupunki tiedottaa. Kustavissa ja Taivassalossa on molemmissa uusia tartuntoja todettu vain yksi, kun taas Pyhärannassa ja Vehmaalla ei ole tullut yhtään uutta tartuntaa.

– 14 vuorokauden ilmaantuvuus Uudessakaupungissa sataatuhatta asukasta kohti on nyt 143,1.

U-Soten yhteistoiminta-alueen viidessä kunnassa on todettu koko pandemian aikana yhteensä 446 koronavirustartuntaa. Uudessakaupungissa tartuntoja on todettu 309, Vehmaalla 43, Taivassalossa 38, Kustavissa 23 ja Pyhärannassa 33.