Huumeratteja Vakka-Suomen alueella viikonvaihteessa

0
Arkistokuva

Lounais-Suomen poliisi tavoitti Uudessakaupungissa kolme epäiltyä huumausaineen vaikutuksen alaisena ajanutta kuljettajaa.

Mopoilija ajeli huumeiden vaikutuksen alaisena

Poliisi pysäytti viime torstaina iltayhdeksän aikaan Uudenkaupungin Kalannissa Pankkitiellä mopon, jonka kuljettajana ollut mies puhalsi alkometriin nollan promillen lukeman. Miehelle suoritettu huumausainepikatesti oli kuitenkin positiivinen amfetamiinille ja kannabikselle.

Autoilijalta positiivinen huumausainepikatesti

Perjantain ja lauantain välisenä yönä poliisi pysäytti Uudessakaupungissa Mältintiellä tarkastusta varten auton. Kuljettajana ollut mies puhalsi poliisin alkometriin nolla promillea, mutta huumausainepikatesti oli positiivinen kannabikselle.

Syytteenä rattijuopumus ja huumausaineen käyttörikos

Lauantaina iltapäivällä Uudessakaupungissa Jalavatiellä pysäytettiin myös ajoneuvo tarkastusta varten. Kuljettaja puhalsi alkometriin nolla promillea, mutta huumausainepikatesti oli positiivinen amfetamiinille.