Koronarajoituksista kärsineille pk-yrityksille tarjolla maksutonta valmennusta

0
Yrityksille suunnattu valmennus tarjoaa työkaluja koronakurimuksen jälkeiseen nousuun. Kuvituskuva: Marttiina Sairanen

Turun ammattikorkeakoulu, Suomen humanistinen ammattikorkeakoulu ja Turun yliopiston Tulevaisuuden tutkimuskeskus ovat kehittäneet valmennustarjonnan, josta yritys voi valita oman polkunsa löytää tuottavat ideat ja verkostot. Valmennus toteutetaan Euroopan sosiaalirahasto ESR:n rahoituksella.

Ohjelma toteutetaan marraskuun alusta kesäkuun alkuun. Haku valmennukseen on auki 18. lokakuuta asti. Valmennus on osallistujille täysin maksutonta.

– Korona-aika on asettanut yrityksiä eriarvoiseen asemaan ja vaikeuttanut uusien ideoiden syntymistä. Ideoille otollinen ympäristö on verkostoissa ja kohtaamistilanteissa, jolloin päästään vaihtamaan ajatuksia ja jakamaan havaintoja, valmennuksen järjestäjät tiedottavat.

Korona on tuonut kovia haasteita erityisesti matkailu-, kauppa- ja palvelualoille, majoitus- ja ravintolasektorille sekä kulttuuri ja tapahtumatuotantoon. Innotutka antaa työkaluja mikro- ja pk-yrityksille.

– Tarjolla on alakohtaisen osaamisen ja liiketoimintaosaamisen lisäksi muun muassa tulevaisuuden tutkimuskeskuksen osaaminen, jota pienemmille yrityksille on harvoin tarjolla.

Valmennuksessa yritykset saavat työkaluja hyödyntää tulevaisuuden muutokset, ottaa huomioon ympäristöystävälliset näkökulmat, uudistaa liiketoimintaansa ja luoda vahvaa verkostoa menestymisen tueksi.

Innotutka -valmennukseen sisältyy myös ensimmäisen innovoinnin jälkeen osio, jossa käytännössä testataan kehitettyjen tuotteiden toimivuutta ja myyntiä tapahtumissa tai kohteissa. Tässä osiossa Humakin kulttuurituotannon kouluttajat ovat vahvasti mukana tekemässä tuotantoja.

Aiheesta lisää osoitteessa https://businessclub.turkuamk.fi/innotutka/