Laitila jakoi 20 työntekijälle ansiomerkkejä pitkästä palveluksesta

0
Ansiomerkkejä jaettiin 20, 30 ja 40 vuotta kaupungilla työskennelleille. Kuva: Tuulia Kujanpää

Laitilan kaupunki ojensi Suomen Kuntaliiton hopeiset ansiomerkit 20 ja kultaiset ansiomerkit 30 ja 40 vuotta kunnallisessa työssä palvelleelle työntekijälleen torstaina.

Kultainen ansiomerkki 40 vuoden palveluksesta ojennettiin Minna Laineelle . Kultainen ansiomerkki 30 vuoden palveluksesta ojennettiin Riitta Airolalle, Sari Järviselle, Satu Lehtoselle, Satu Lähteenmäelle, Ritva Miesmaalle, Anne-Mari Raitamäelle, Petra Vuoriolle sekä yhdelle henkilölle, joka ei toivonut nimeään julkisuuteen.

Hopeinen ansiomerkki 20 vuoden palveluksesta ojennettiin Titta Heinoselle, Ritva-Leena Järvelälle, Tomi Kankaalle, Susanne Myöhäselle, Henri Nurmelle, Kirsi Sorrille, Kristian Sukarille, Mika Toivolalle, Teija Vilenille, Heli Virolaiselle ja Jaana Wessmanille.

Ansiomerkkien myöntämisellä on Suomessa pitkät perinteet. Ensimmäiset ansiomerkit on myönnetty jo vuonna 1944. Ansiomerkki on perinteinen ja arvokas tapa palkita ja kiittää ansiokkaasta työstä kunnan hyväksi. Myös Laitilan kaupunki on pitkään vaalinut perinnettä vuosittain järjestettävällä tilaisuudessa, jossa viimeisimmät ansiomerkkiin oikeutetut työntekijät saavat kiitoksena pitkästä kunnallisesta työurasta.