Laitilan Keskusta esittää Pekka Kuusistoa Keskustan Varsinais-Suomen piirin puheenjohtajaksi

0
Arkistokuva: Pekka Kuusisto

Keskustan Laitilan kunnallisjärjestön syyskokous esittää Pekka Kuusistoa Laitilasta Keskustan Varsinais-Suomen piirin puheenjohtajaksi. Kuusisto on toiminut kuluvan vuoden piirin varapuheenjohtajana. Hän on toiminut pitkään Laitilan kunnallispolitiikassa, parhaillaan kaupunginhallituksen puheenjohtajana ja on toiminut myös useissa maakunnallisissa tehtävissä. Puheenjohtaja valitaan piirin syyskokouksessa Turussa 13.11.

Laitilan Keskusta esittää ehdokkaiksi tammikuussa 2022 pidettäviin aluevaaleihin kunnallisneuvos Jukka Alkio , myyntipäällikkö Pekka Kuusisto , osastonhoitaja Tanja Raisto-Elo , pankkilakimies Riikka Saarela ja kauppatieteiden ylioppilas Ilmari Vuorela . Puolueen ehdokkaista Varsinais-Suomessa päättää marraskuussa kokoontuva piirin syyskokous.

Kunnallisjärjestön johdossa jatkavat puheenjohtajana Katri Jalonen , varapuheenjohtajana Mika Kinnala ja sihteerinä Riikka Saarela .