Laitilassa jäi lauantaina kiinni kolme rattijuoppoa – Yksi hörppäsi pullostaan vielä poliisin pysäyttäessä

0
Arkistokuva

Poliisi suoritti lauantaina rattijuopumusvalvontaa Laitilassa Ilomäentiellä ja pysäytti tarkastusta varten henkilöauton, jonka kuljettaja vaikutti vahvasti päihtyneeltä. Seulonta-alkometripuhalluskoe antoi tulokseksi 1,51 promillea.

Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena.

MyösLaitilan Syttyäntiellä henkilöautoilija herätti poliisin huomion, ja poliisi pysäytti ajoneuvon tarkastusta varten. Kuljettajana toimi silminnähden päihtynyt mies, ja apukuljettajan paikalla istui ajoneuvon omistaja.

Kuljettajalle suoritettiin puhalluskoe, jonka tulos oli 2,05 promillea. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Ajoneuvon omistajaa epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle, sillä hän oli antanut autonsa päihtyneen ajettavaksi.

Samanailtana seitsemän aikaan poliisi pysäytti niin ikään Laitilassa Karvarinkujalla holtittomasti ajaneen henkilöauton kuljettajan ajokunnon tarkastusta varten. Poliisin lähestyessä autoa janoinen kuljettaja joi vielä hörpyn viinapullosta.

Miehelle suoritettiin kahdet puhalluskokeet todellisen humalatilan selvittämiseksi. Jälkimmäinen puhalluskoe antoi tulokseksi 1,43 promillea. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena.