Paikallispelin huumaa– Jyskeen B-ringette saa huomenna perjantaina vieraita naapurista

0
Laitilan Jyskeen B-ringettejoukkue kohtaa tänään perjantaina Uudenkaupungin Jää-Kotkat.

Tänään perjantaina Laitilan jäähallissa pääsee todistamaan monen vuoden jälkeen ringeten B-SM-karsintasarjan paikallispelin huumaa, kun Laitilan Jyske saa vastaan odotettuja vieraita naapurikaupungista. Edellisen kerran Jyske ja Uudenkaupungin Jää-Kotkat ovat taistelleet B-karsintasarjan pisteistä kaudella 2014–2015 joten joukkueet kohtaavat nyt kuuden vuoden tauon jälkeen.

Tämän kauden SM-karsintasarjassa on mukana kolmetoista joukkuetta. Sarja toteutetaan yksinkertaisena sarjana, jolloin otteluita jokaiselle joukkueelle kertyy mittariin 12 ottelun verran.

Varsinaiseen SM-sarjaan selviytyy seitsemän joukkuetta ja loput kuusi joukkuetta jatkavat kauttaan Ykkössarjassa. Jyske ja UJK ovat pelanneet karsintasarjaa tähän mennessä kuuden ottelun verran.

Jyskeen sijoitus sarjassa on neljäs. Joukkue on pelannut jokaisen ottelun tähän mennessä voitokkaasti. Naapurien joukkue on sarjassa kuudentena ja UJK:n kausi on ollut selkeästi nousujohteinen.

Odotettavissa on varmasti laadukasta ringetteä ja todella tiukkaa taistelua kahdesta tärkeästä sarjapisteestä. Nyt kannattaa ehdottomasti suunnata Laitilan jäähallille seuraamaan B ringeten huippuottelua.

– Ääntä katsomoon ja reipasta sekä rehtiä kannustusta, Jyskeen B-ringettejoukkue toivoo kannustajiltaan.

Yleisöä pyydetään huomioimaan, että jäähallilla on edelleen voimassa vahva suositus kasvomaskin käyttöön.

Jyske vastaan UJK -peli alkaa kello 18.30. Seuraava kotiottelu pelataan Lukkoa vastaan perjantaina 5.11.