Pompsahdus Laitilan koronalukuihin – Viimeisen kahden viikon aikana on todettu 12 koronavirustartuntaa

1
Maskien käyttö, turvavälit ja käsien pesu tai desinfiointi ovat koronan torjunnan tärkeimpiä toimia. Arkistokuva: Marttiina Sairanen

Laitilassa on todettu viimeisen kahden viikon aikana 12 koronavirustartuntaa, Laitilan terveyskeskuksesta kerrotaan. Sairastuneista yhdeksän on tartuntatautilain mukaisessa eristyksessä.

Samalla aikavälillä eli 20.9.–4.10. koronavirukselle altistuneita on 30, joista 23 on yhä tartuntatautilain mukaisessa karanteenissa.

– Yhden tartunnan saaneen henkilön tartunnanlähde ei ole tiedossa, terveyskeskus tiedottaa

1 KOMMENTTI

  1. Tosi ikävä asia!!! Rokottamattomien ihmisten täytyisi muuttaa omaa – asennettaan,epidemian pysäyttämisessä/pysäyttämiseksi. Koska se on koko kansakuntamme etu,loppujenlopuksi.- Väitän,että rokotevastaiset ihmiset ovat ensimmäisenä pyytämässä yhteiskunnalta sairaanhoidollista apua? Varsinkin jos ns.kansallisella rokotusohjemalla saadaan taudit kuriin,tai ainakin hidastettua niiden leviämistä. Se on kuitenkin eri-asia jos ihmisillä on erilaisia sairauksia,esim.allergioita tms.sairauksia. Niin silloin niistä on fiksua ja järkevää keskustella lääkärin kanssa. Kun ottaa ihmisten terveydentilan huomioon eli ”kokonaistilan” ja sen pohjalta lähteä miettimään kunkin kohdalla,mikä sopii ja mikä ei!! Itse olen 2 krt rokotettu. Mitään sivuoireita ei mulle ole tullut. Sekin varmasti on- yksilöllistä? Ja esim: Tyksin teho-osastolla on ns.rokotevastaisten ihmisten on aikaa ja hyvä ” katsoa itseensä peiliin”, että oliko järkeä???!!! N.50e/vrk. Vaikka 30vrk.esim. Varsinkin jos mahdollisilla rokotteilla olisi voitu ” epidemiat”estää! Ja vielä ilmaisilla rokotteilla!! Mitkä valtion varoista kustannetaan!! Ja THL koordinoi maan sisällä niitä, ja myös ohjeistaa ja suosittelee,eri terveydenhuollon sektoreita.Tällä kannanotollani ajattelen,meidän kaikkien Laitilalaisten yhteistä – hyvinvointia ja etua! Ja ylipäätään koko Suomen kansan.

Kommenttien lisääminen on estetty.