Pyhäranta soi ensi tiistaina

0
Pyhäranta soi -konserttiin on vapaa pääsy.

Vakka-Suomen musiikkiopiston oppilaskonserttien sarja jatkuu ensi viikolla, kun Pyhäranta soi -konsertti käynnistyy Ihoden koulun ruokasalissa tiistaina 5. lokakuuta kello 18.

Konsertilla juhlistetaan niin oppilaiden taitojen karttumista kuin Kansainvälistä opettajien päivää. Musiikkiopiston opettajat ovat tehtävissään musiikin opetuksen portinvartijoita. He takaavat koulutusjärjestelmän arvon ja tehokkuuden omalla työpanoksellaan. Opettajat pystyvät parhaimmillaan löytämään nuorista näiden piilevät kyvyt ja opettavat heitä kanavoimaan voimansa ja toiveensa, joiden myötä heistä tulee tasapainoisia ja tuottavia kansalaisia. Opettajat auttavat oppilaita ajattelemaan kriittisesti ja etsimään tietoa moninaisista lähteistä, toimimaan yhteistyössä ja ratkaisemaan haasteellisia tilanteita tekemällä oikeita päätöksiä.

Pyhäranta soi -konsertissa esiintyy pianisteja, harmonikkataitureita ja klarinetisti. Lisäksi musiikkiopiston sekä Junioripuhallinorkesteri että Nuorisopuhallinorkesteri soittavat kapellimestariensa Jarkko Kokin ja Aleksi Putkisen johdolla. Kaikkiaan esiintymislavalle nousee parikymmentä oppilasta erilaisissa kokoonpanoissa.

Konserttiin on vapaa pääsy. Yleisöä pyydetään tulemaan paikalle terveenä, käyttämään kasvomaskia ja huolehtimaan riittävistä turvaväleistä