Rattijuoppoja Vakka-Suomessa viikonloppuna – Yksi sammui ratin päälle Laitilassa, yksi loukkaantui ulosajossa Uudessakaupungissa

0
Arkistokuva

Lounais-Suomen poliisi tavoitti viikonlopun aikana useita päihtyneitä kuljettajia Uudessakaupungissa ja Laitilassa. Perjantai-iltana poliisi pysäytti Uudessakaupungissa Varhelantanhualla kuorma-auton tarkastusta varten. Auton kuljettajana ollut mies puhalsi poliisin alkometriin noin 3,3 promillen lukeman. Mies oli ajokiellossa, joten poliisi epäilee häntä törkeän rattijuopumuksen lisäksi myös kulkuneuvon kuljettamisesta ajokiellon aikana.

Lauantai-iltana poliisi sai ilmoituksen mahdollisesta rattijuoposta Laitilassa. Partio tavoitti auton pysäköitynä Garpintieltä ja löysi autosta kuljettajan nukahtaneena ratin päälle.

Mies puhalsi poliisin alkometriin 3,72 promillen lukeman. Poliisi epäilee miestä törkeästä rattijuopumuksesta. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Poliisi pysäytti lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Laitilassa Ukitiellä henkilöauton, jonka kuljettajana ollut mies puhalsi poliisin alkometriin noin 2,08 promillen lukeman. Poliisi epäilee miestä törkeästä rattijuopumuksesta ja määräsi hänet väliaikaiseen ajokieltoon.

Sunnuntaiaamuna poliisi pysäytti Laitilassa Syttyäntiellä tarkastusta varten henkilöauton, jonka kuljettajana ollut mies puhalsi noin 1,26 promillen lukeman. Poliisi antoi miehelle sakon rattijuopumuksesta ja määräsi hänet väliaikaiseen ajokieltoon.

Päihtynyt kuljettaja ajoi ulos tieltä sunnuntaina

Poliisi sai sunnuntai-iltana ilmoituksen ulosajosta Uudessakaupungissa Vehmaantiellä. Partion päästyä paikalle auton kuljettajana ollut mies puhalsi poliisin alkometriin noin 2,26 promillea. Mies kertoi käyttäneensä matkapuhelinta juuri ennen ulosajoa.

Mies loukkaantui ulosajossa. Hänet toimitettiin sairaalahoitoon.

Poliisi epäilee kuljettajaa törkeästä rattijuopumuksesta sekä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.