Soittokunnalla syyskonsertti

0
Laitilan soittokunta on tuttu esiintyjä Laitilan tapahtumissa. Arkistokuva: Aleksi Mäkelä

Pitkän pandemiakeskeytyksen jälkeen Laitilan soittokunta järjestää syyskonsertin Laitilan kaupungintalolla, osoitteessa Keskuskatu 30, sunnuntaina 31. lokakuuta kello 15. Soittokuntoa ja yhteishenkeä on ylläpidetty nykytekniikan mahdollistamin etäharjoituksin, ja keväällä puhallettiin ulkona karvalakit päässä.

Syyskonsertin nimi on Heijastuksia – ohjelmisto heijastelee puhallinmusiikin monipuolisuutta. Walt Disneyn elokuvasäveliä edustavat Leijonakuningas ja Aladdin, kotimaista viihdettä muun muassa Myrskyluodon Maija ja On hetki sekä mannermaista viihdettä muun muassa Poker Face ja Superstition. Konsertin avaa juhlallinen marssi Marsalkan hopeatorvet.

Konsertin johtavat Vakka-Suomen musiikkiopiston opettajat Jarkko Kokki ja Aleksi Putkinen.