Villasukkakeräys alkaa taas – Keräyksen järjestäjät kaipaavat ilmiantoja sukkia tarvitsevista ikäihmisistä

0
– Jos haluat osallistua keräykseen niin voit kutoa sukat tai ostaa lankakerän tutulle joka kutoo sukat, keräystä järjestävä Virve Aho kertoo.

Laitilassa alkaa taas villasukkakeräys laitilalaisten ikäihmisten hyväksi.

Tänä vuonna sukkia kerätään edellisten vuosien tapaan Laitilan kaupungin ja yksityisten palveluiden ikäihmisten palveluiden piirissä oleville ikäihmisille. Sen lisäksi on tarkoitus kutoa sukkia myös niille ikäihmisille, jotka asuvat kotona ilman kotihoidon palveluita.

Tähän tarvitaan naapureiden, tuttavien ja sukulaisten apua.

– Teidän tehtäväksi jää ilmiantaa ikäihminen, jolle sukat tulisi tarpeeseen tai toisivat hyvää mieltä, keräystä järjestävä Virve Aho kertoo.

Ilmiannon voi tehdä laittamalla Aholle viestiä tai toimittamalla saajan nimen, osoitteen ja jalan koko tiedon Kaisan kuvaputiikkiin.

– Mikäli haluat osallistua sukkien jakoon, niin siihenkin voi ilmoittautua.

Alkuvuodesta Aho käynnisti keräyksen ikäihmisten hypistelymuhveista sekä vastasyntyneiden lapasista.

– Ongelmaksi tuli tuolloin se, mihin niitä olisi voinut toimittaa. Sukkien lisäksi voi nyt toimittaa hypistelymuhvit ja lapaset tähän samaan keräykseen. Kulkeutuvat nyt tätä kautta saajille, Aho kertoo.

Aho toivoo, että kutojat laittaisivat oman nimitietonsa keräyksen yhteyteen.

– Tämä ei tosin ole pakollista. Ikäihmiset ovat olleet joka vuosi ilahtuneita saamistaan lahjoista. Olisi myös hieno antaa kiitos nimen kera kaikille teille, jotka osallistutte keräykseen. Itse olen ainakin kokenut, että keräys on iso osoitus siitä hyvästä mitä meillä Laitilassa on; aidosta välittämisestä ja isosta sydämestä.

Sukat ja ilmiannot voi toimittaa Kaisan kuvaputiikkiin (Vihtorinkatu 9, Laitila) arkisin kello 9–17 välisenä aikana. Muuna aikana sukat ja ilmiannot voi tiputtaa liikkeen ovessa olevasta postiluukusta.

– Tarvittaessa voin myös itse noutaa valmiit sukat kotoasi. Jos toivot sitä, niin laitathan viestiä.

Ahon saa kiinni numerosta 0503031593. Keräysaika päättyy 8.12.