Huumeviljelmiä ja huumekuski Uudessakaupungissa

0
Arkistokuva

Lounais-Suomen poliisi löysi Uudestakaupungista kaksi huumeviljelmää. Poliisi löysi kannabisviljelmän ensin Uudessakaupungissa sijaitsevasta varastohallista. Löydön seurauksena tehdyn kotietsinnän yhteydessä myös uusikaupunkilaisesta omakotitalosta löytyi kasvattamo.

Asiaa tutkitaan kahtena huumausainerikoksena, ja henkilöitä on ollut pidätettyinä asiaan liittyen. Poliisi on takavarikoinut huumausaineet ja kasvatukseen käytetyn välineistön.

Huumekuski liikenteessä ilman ajo-oikeutta

Poliisi epäilee ajokiellossa olevan mieshenkilön ajaneen henkilöautoa huumausaineen vaikutuksen alaisena Uudessakaupungissa tiistaina. Poliisin kuljettajalle tekemä huumausainepikatesti osoitti positiivista amfetamiinin osalta, joten mies kuljetettiin verikokeille asian varmentamiseksi.

Poliisi epäilee kuljettajaa rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Mies jäi kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta 11. kerran vuoden sisään.