Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksiin tulee varautua koronapassilla

0
Kauneimmat joululaulut alkavat Laitilassa tiistaina 30. marraskuuta Padon yhteistalolta. Pyhärannassa ensimmäiset joululaulut lauletaan 12. joulukuuta Pyhärannan kirkossa. Kodisjoen kirkossa tapahtuma on myös 12. joulukuuta. Arkistokuva: Arto Takala

Yli 50 hengen Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksiin tulee varautua koronapassilla.

– Aluehallintoviranomaiset ovat määritelleet, että yhteislaulutilaisuudet ovat yleisötilaisuuksia, joita rajoitukset koskevat, Tiina Saari Laitilan seurakunnasta kertoo.

Saaren mukaan kaikissa Laitilan seurakunnan järjestämissä Kauneimmissa joululaulut -tilaisuuksissa ei 50 hengen rajoitus ylity, mutta passin tarkastukseen kannattaa varautua. Myöskään ulkona pidettävissä tapahtumissa koronapassia ei tarvita.

– Koronapassi tarkistetaan yli 16-vuotiailta.

Aluehallintoviranomaisen antama koronapassivaatimus yli 50 hengen yleisötilaisuuksissa on Varsinais-Suomessa voimassa tällä hetkellä 16. joulukuuta asti, mutta sitä todennäköisesti jatketaan, jos koronatilanne on huono. Satakunnassa kokoontumisrajoitus annettiin vähän myöhemmin, joten se on voimassa 22. joulukuuta asti.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here