Laitilan Kesäradio jouluisissa tunnelmissa

0
Jouluradio huipentuu livelähetykseen Laitilan joulukadulta. Arkistokuva: Solina Saarikoski

Kesäkuussa Laitilassa soinut paikallisradio Laitilan Kesäradio tekee paluun taajuuksille. Marraskuun viimeisellä viikolla Kesäradio on kuunneltavissa teemalla Laitilan Kesäradio goes joulukatu.

– Kuuntelijoiden ja mukana ohjelmaa sekä sisältöä tekemässä olleiden hyvä palaute ja into radiota kohtaan kannusti jatkamaan ja kehittämään projektia. Nyt päivittäisellä suoralla ohjelmalla, monipuolisella paikallisella sisällöllä ja näkyvämpänä myös katukuvassa palvellaan paikallista tiedonjanoa ja kuulijakokemusta myös talven kynnyksellä 2021, Juha Isotalo Kesäradiosta kertoo.

Marraskuun 20.–27. päivä radiovastaanottimien äärellä on kuultavissa suomenkielistä musiikkia, kuuntelijoiden musiikkitoiveita, joulumusiikkia ja paikallista ohjelmaa.

– Myös tällä kertaa paikkakuntalaiset toivotetaan ottamaan osaa ohjelmien sisältöön soittamalla, tekstaamalla ja sosiaalisten medioiden kautta.

Ohjelmaa tekevät paikalliset juontajat. Oman ohjelmapaikkansa saavat niin paikallista jääkiekkoa suorana seuraava Kiekkoilta, vanhaa ja uutta tavaraa asiantuntemuksella kauppaava Markkinapaikka kuin paikallisia päättäjiä haastava Emilia Andersson omalla ohjelmallaan. Viikko huipentuu pitkään livelähetykseen Laitilan legendaariselta joulukadulta.

– Päivän mittaan ollaan aistimassa Laitilan joulunavaus -markkinatapahtuman tunnelmia.

Marraskuussa radiota voi kuunnella taajuudella 104,2 mHz tai netissä osoitteesta kesaradio.fi. Tarkempi ohjelmakartta julkaistaan myöhemmin.