Laitilassa ulkovalaistusremontissa viivästyksiä – urakoitsijalla on ollut muun muassa komponenttipulasta johtuvia vaikeuksia

0
Heijastin edistää huomattavasti näkyvyyttä. Arkistokuva: Jori Liimatainen

Pirkko Varjo

Laitilan Sanomien lukijat ovat ottaneet yhteyttä toimitukseen ja halunneet tietää, miksi keskusta-alueella on niin pimeää. Erityisesti huolettavat torin ympäristö ja niin sanottu pusukuja hautausmaan laidalla.

Tekninen johtaja Mika Raula, mistä pimeys johtuu?

– Laitilassa on menossa ulkovalaisimien uusiminen. Sivukylillä on jo uusittu paljon ja ensi vuonna tullaan keskustaan. Kaupunki ei tee tätä omana työnä ja yhteistyökumppanillamme on ollut muun muassa komponenttipulasta johtuvia vaikeuksia. Työ on kuitenkin edennyt olosuhteisiin nähden hyvin. Viimeistään kahden vuoden päästä kaikki kaupungin ulkovalaisimet on uusittu ja vaihdettu ledeihin.