Mitä ny -viesteissä Bingo-polkupyörä hylättynä ja toive lisäroskiksesta uimahallin edustalle

0

Lukijoiden Whatsapp-sovelluksia lähettämiä viestejä julkaistaan Laitlan Sanomien Mitä ny -palstalla. Viestejä voi lähettää numeroon 050 4758787.

VÄLIMETSÄNTIEN-Kostiaistentien risteyksen pikku metsikköön jo yli viikko sitten nuori häiskä hylkäsi bingo-merkkisen, valkoisen naisten pyörän.

Todennäköisesti hän oli sen jostakin ”ottanut käyttöönsä, lainannut tms” eli siis suomeksi varastanut ja omistaja on vailla pyöräänsä. Erityistuntomerkki on satula, joka on pakattu muovipusseihin. Jos omistaja on Laitilan Sanomien lukija, hae omasi ennen talven tuiskuja. Joku omaansa etsii

EIKÖ uimahallin pihalle voisi tuoda toista roska-astiaa, nykyinen aina täynnä ja roskia pihalla ja rappujen edessä useasti. Voisi nuoretkin laittaa maskinsa ja eväspakettinsa suoraan roskikseen. Toisen roskia ei nyt halua siivota? 80v. vanhus