Mitä ny -viesteissä kiitoksia ja toiveita

0

KIITOS Riikka Saarelalle 23.11.2021 lehdessä olleesta kirjoituksesta koskien Kaukolankotia. Kirjoitus oli selkeä ja selvensi varmasti kaikille valtuuston päätöksen asiassa. Aito kokoomuslainen

SEURAKUNNASSA syksyn sururyhmä päättyi, suru ja kaipaus ja muut tunteet toki eivät. Yllätyksenä me ryhmäläiset saimme vapaaehtoisten neulomat pehmoiset ”lohdutushuivit”. Kiitos teille tekijöille! Tällainen kaunis lämpö, kuin halaus, tekee niin hyvää, etenkin nyt korona-aikaan. Siunausta teille tekijöille

PIENI toive on vielä jäljellä, että tätä vuokravanhustentalon rakentamispäätöstä ei koskaan toteuteta! Laitilassa kun valtuusto ei muitakaan päätöksiä tee toteutettavaksi.

Missä viipyy Kaukolankodin toiminnanmuutos, mikä päätettiin jo 2019/9 valtuustossa? Käsittääkseni toiminnanmuutos ei miljoonien saneerauksia tarvitse.

Jos toiminnanmuutosta ei osaa tehdä niin kannattaa kysellä naapuripaikkakunnilta, miten ovat vanhainkodit muutettu tehostetuiksi palveluasumisiksi.Toiminnanmuutosta kannattaa nyt viimeistään alkaa tekemään, niin on jatkossakin vanhuksilla hoiva-asuntoja, liian pienen vuokrauudisrakennuksen valmistuttua. Asiaa Kaukolankodista