Mitä ny viesteissä kiitoksia, varoituksia ja mielipiteitä

0

Lukijoiden Mitä ny -viestejä voi lähettää toimituksen Whatsapp-puhelimeen numeroon 050 4758787.

SUURKIITOS AutoTeamin huoltomiehille sinnikkäästä työstä. Lopussa kiitos seisoo. T:Mersutäti

 

OVAT vähän liian välinpitämättömiä nykyiset elintarvikekauppiaat nuorten mopoilijoiden hurjasteluille aivan kauppojen ulko-ovien läheisyydessä. Eikö sentään jotain voitaisi tehdä ennen pahempia haavereita heille itselleen ja kaupassa asioiville asiakkaille?

 

LAITILALAISET vanhukset, varokaa kutsumattomia vieraita. Ainakin keskustassa pyörii pariskunta, joka tuppautuu ihmisten huusholleihin muka ostamaan tai myymään jotakin. Älkää aukaisko ovea tuntemattomille.

 

LAITILASSA muutamat haluavat liittyä Vakka-Suomen Sanomien toimintaan mukaan. Minkä takia? Tämä tuo vain ongelmia Laitilan Sanomille. Vähän samanlaista touhua, kun aikanaan Laitilassa suunniteltiin kuntaliitosta Raumalle tai Ukiin. Laitilan elinkeinoelämä pääse nyt jo hyvin esiin Vakka-Suomen alueella. Nyt kannattaa turvata Laitilan Sanomien asema ettei lehdestä tule Uusikaupunki- Laitilan Sanomat . Näin kävi Vaasassa ja Seinäjoella, jossa alueella tuli yksi lehti Ilkka-Pohjalainen.

 

JAAHAS , nyt sitten vähän erikautta ajetaan hyvä Kaukolankoti käyttökelvottomaksi. Kyllä Laitilassa rahaa on, kun uutta vaan rakennetaan. Vaikka voitais aloittaa pelkällä laitoshoidon toiminnon muuttamisella tehostetuksi palveluasumiseksi, niin ei onnistu eikä haluta vaan uutta suunnitellaan. Ei muuta voi sanoa kuin voi,voi.

Ja tietenkin siinä samalla lisäsiipeä Kaukolankodin yhteyteen pitäis suunnitella, siis vanha rakennus kokoajan käytössä ja lisäsiipeä, eikä kokonaan uutta.