Mitä ny -viesteissä porinaa päiväkotipaikoista ja vanhusten hoidosta

0

Laitilan Sanomien Mitä ny -viestejä voi lähettää numeroon 050 4758787.

SURULLISTA että lapsille ei riitä päiväkotipaikkoja. Eikä vanhustenhoitokaan paremmalta näytä. Onko niin, että Laitilaan halutaan vain keski-ikäisiä lapsettomia asukkaita? Surullista

ATTENDO on korottamassa palvelusetelillä tuotetun tehostetun palveluasumisen maksuja rajusti (lähes 250 euroa/kk) perusteenaan palkkakustannusten kohoaminen hoitajamitoituksen noston vuoksi. Laitilan päättäjät, onko siis niin, että hoivakotien vanhukset maksavat tämän noston? Valtio on suoltanut kunnille miljoonia korona-aikana, ja Laitilakin on tuen varjolla päässyt kehumaan hyvää taloustilannettaan. Laitila on aina hyväksynyt Attendon hinnankorotukset palvelusetelin arvoa nostamatta, mutta nyt on saatava palveluseteli vastaamaan korotuksia. Kunnan laitoksiahan mitkään hinnannousut eivät uhkaa. Maksut nousussa