Osuuspankilla Suomen suurimmat sähköiset vaalit

0
Osuuspankin edustajiston vaalit ovat Suomen suurimmat sähköiset vaalit.

Osuuspankki järjestää Suomen suurimmat sähköiset vaalit edustajistoa valitessaan. Vaalit järjestetään 55 Osuuspankissa eri puolilla Suomea.

Omaa ehdokasta voi äänestää joko sähköisessä vaalipalvelussa tai postittamalla äänestyslipun vastauskuoressa. Äänioikeutettuja Osuuspankin omistaja-asiakkaita on yhteensä noin 1,4 miljoonaa ja heistä noin 1,1 miljoonaa voi äänestää sähköisesti.

OP Lounaisrannikon edustajiston vaaleissa on ehdokkaana 83 omistaja-asiakasta. Äänioikeus on omistaja-asiakkailla, jotka voivat äänestää ehdokastaan 17. marraskuuta asti.

– Edustajistoon ovat tervetulleita aivan tavalliset omistaja-asiakkaat, jotka tuovat mukanaan oman asiantuntemuksensa ja ovat kiinnostuneita yhteisistä asioista finanssialan näkökulmasta, OP Lounaisrannikon toimitusjohtaja Sami Peura sanoo.

OP Lounaisrannikon edustajistoon valitaan 49 jäsentä kuudelta jäsenalueelta neljän vuoden toimikaudeksi. Edustajisto käyttää pankissa ylintä päätösvaltaa. Edustajiston vaalien tulokset julkaistaan 30. marraskuuta.