Push-viesti ilmoittaa tärkeimmistä uutisista–Laitilan Sanomien uusi appi helpottaa verkkouutisten ja digilehden lukemista

0
Laitilan Sanomien lukijamarkkinoinnista vastaavat tuotepäällikkö Pirkko Pelander ja markkinointisuunnittelija Piia-Riina Ihander.

Laitilan Sanomat otti kuukausi sitten käyttöön apin, eli kännykkäsovelluksen, jolla voi lukea verkkouutisia sekä digilehteä. Jos sovelluksessa ottaa käyttöön ilmoitukset, saa kännykkään myös viestin uusista, tärkeistä uutisista.

Digilehti tarkoittaa paperille painetun lehden kopiota, jota voi selata tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Mikä sitten on Push-viesti? Tähän ja muihin useimmin esitettyihin kysymyksiin vastaavat Laitilan Sanomien lukijamarkkinoinnista tuotepäällikkö Pirkko Pelander ja markkinointisuunnittelija Piia-Riina Ihander.

Mikä on digitilaus?

– Siihen kuuluvat kaikki tilaajille tarkoitetut digisisällöt: verkkosivu www.laitilansanomat.fi, digilehti, lehtiarkisto sekä ilmaiseksi puhelimelle tai tabletille ladattavan mobiilisovelluksen sisältö, mutta ei paperista lehteä.

Mikä on plustilaus?

– Se sisältää paperilehden kotiin kannettuna sekä tilaajille tarjottavat digisisällöt: www.laitilansanomat.fi, digilehti, kattava lehtiarkisto ja mobiilisovelluksen tarjonta.

Miten saan käyttööni kaikki digisisällöt?

– Kaikkien digitilaajien kannattaa ladata Laitilan Sanomien sovellus joko Google Play -kaupasta tai Applen App Storesta. Silloin kaikki, paitsi lehtiarkisto, löytyy yhden napin takaa. Lataaminen on ilmaista. Kun sovellus on ladattu, tilaajan täytyy kirjautua yleensä sisään kerran, ja sovellus muistaa jatkossa käyttäjän, eli kirjautumista ei enää tarvita. Kirjautumiseen tarvitsee käyttäjätunnuksen ja salasanan. Ne ovat samat kuin nykyiset digilehtitunnukset. Ellei niitä ole, kannattaa ottaa yhteyttä lehden asiakaspalveluun.

Mikä on Push-viesti ja miten sen saa puhelimeen?

– Laitilan Sanomien sovelluksen ladanneiden älypuhelimiin lähetetään Push-viestejä tärkeimmistä tai erikoisimmista uutisista, sekä jopa reaaliajassa juuri nyt tapahtuvista asioista. Viestejä saa jos vain sallii sovelluksen lähettämät ilmoitukset puhelimensa asetuksissa. Push-viesti on vinkki siitä, että tämä uutinen kannattaa lukea heti.