Sirpunpuiston avajaisissa perjantaina jahdataan pokemoneja ja grillataan vaahtokarkkeja

0
Sirpunpuiston avajaisia vietetään 19.11.

Kuluvan vuoden aikana Sirpunpuiston reitistöä on peruskunnostettu ja tehtyä työtä juhlistetaan avajaistapahtuman merkeissä perjantaina 19.11. klo 17.00-20.00. Tällöin Sirpunpuiston 1,6 kilometrin mittainen reitti valaistaan ulkotulin sekä nuotiopaikoilla pidetään tulet yllä. Pidemmän lenkin lisäksi on mahdollisuus kulkea 800 metrin mittainen lenkki. Reitillä voivat lapset lähteä oman aikuisen kanssa pokemon-jahtiin ja saada palkinnoksi Laitila-aiheisen lahjan laavulta. Jahdissa ei tarvita älylaitteita, mutta oma taskulamppu on hyvä ottaa mukaan. Voileipiä ja mehua on tarjolla laavulla sekä mahdollisuus grillata vaahtokarkkeja.

Reitistöön ovat kaikki tervetulleita tutustumaan, ja laavulle voi tulla juttelemaan kaupunginjohtaja Lauri Katteluksen, ikäihmisten palvelujohtaja Sari Kosken, nuorisotyöntekijöiden Vilhelmiina Eerolan ja Siiri Suhosen sekä Laitilan MLL:n vapaaehtoisten ja Laitilan Lumikkien kanssa rennossa hengessä.

Pokemon-jahdin aloituspaikkana on Valkojärven kentän viereinen lähtöpaikka (osoite: Valkojärvenkuja). Auton voi jättää Valkojärven kentän parkkipaikalle, mutta avajaisiin tulijoita suositellaan mahdollisuuksien mukaan tulemaan paikalle pyörällä tai kävellen.

Tapahtuman järjestävät Laitilan kaupunki, MLL:n Laitilan paikallisyhdistys ja Laitilan Lumikit ry.