Varsinais-Suomen liikenneympäristökysely on suunnattu myös laitilalaisille

0
Liikenneympäristökyselyssä saa kertoa näkemyksensä liikenteen kehittämisestä. Kuva: Laitilan kaupunki

Varsinais-Suomen kuntien yhteinen kestävän kehityksen asiantuntijaorganisaatio Valonia ja Varsinais-Suomen liitto ovat julkaisseet kolmatta kertaa toteutettavan liikenneympäristökyselyn. Kysely on tällä kertaa laajennettu Turun ydinkaupunkiseudusta koko maakuntaan.

Laitilan kaupunki toivoo, että laitilalaiset antavat kyselyyn aikaansa ja vastaavat siihen tuoden ilmi oman näkemyksensä maakunnallisesta liikenneympäristön kehittämisestä. Kyselyssä kerättyä tietoa hyödynnetään esimerkiksi liikennesuunnittelussa, poliittisen päätöksenteon tukena ja liikennehankkeiden priorisoinnissa.

Kyselyyn voivat vastata kaikki yli 15-vuotiaat varsinaissuomalaiset 24.11 mennessä. Kyselyyn voi vastata netissä osoitteessa www.valonia.fi/liikennekysely2021.