WinNova esittelee koulutusta nuorten vanhemmille

0
Arkistokuva: Maria Suomi

Peruskoulunsa päättävillä nuorilla on edessään valtakunnallinen yhteishaku Opintopolussa 22.2.–22.3.2022 kaikkiin peruskoulun jälkeisiin koulutuksiin. Kaikilla peruskoulunsa päättävillä oppivelvollisuus jatkuu täysi-ikäisyyteen asti ja heillä on hakeutumisvelvoite toisen asteen koulutukseen.

WinNova järjestää toisen asteen ammatillista koulutusta Vakka-Suomessa. WinNova järjestää Laitilan toimipaikassa tutustumistilaisuuden tarjolla oleviin koulutuksiin ja eri ammatteihin keskiviikkona 8.12. klo 18–19.30. Tilaisuus on tarkoitettu 9.-luokkalaisten huoltajille sekä kaikille koulutuksesta kiinnostuneille.

Vierailijat voivat tutustua oppilaitokseen ja saada laaja-alaisesti tietoa WinNovan koulutustarjonnasta. Henkilökunta on paikalla vastaamassa kysymyksiin ja esittelemässä vierailijoille oppilaitosta opiskelemaan aikoville tai sitä harkitseville. Eri alojen esittelypisteillä alan asiantuntijat pitävät omasta alastaan esittelyitä ja vastaavat kysymyksiin.