Heikki Peltola varajäseneksi Varsinais-Suomen Kokoomukseen

0
Heikki Peltola on vaikuttanut Laitilan paikallispoiltiikassa pitkään. Kuva: Solina Saarikoski

Varsinais-Suomen Kokoomus valitsi syyskokouksessaan puheenjohtajakseen Ville Valkosen sekä varapuheenjohtajikseen Juhani Nummentalon ja Pauliina Tuusan.

Piirihallituksen jäseniksi kaudelle 2022 valittiin Joonas Rantala Pöytyältä, Ilona Ääritalo Kustavista, Hissu Kytö Turusta, Mikko Aaltonen Kaarinasta, Jaana Kiviluote Turusta, Teija Leino Maskusta, Janne Aso Raisiosta, Anna-Leena Yli-Jama Salosta sekä Sini Häkkinen Turusta, joka toimii taloudenhoitajana.

Varajäseniksi valittiin neljä henkilöä, joista yksi on Heikki Peltola Laitilasta. Tänä vuonna 100 vuotta täyttänyt Varsinais-Suomen Kokoomus tähtää tuleviin aluevaaleihin täydellä 83 ehdokkaan ehdokaslistalla yhdessä vaaliliitossa RKP:n kanssa.