Joulukuusen valot syttyvät jälleen tuomaanpäivänä Walon talolla

0
Walon talolla sytytetään joulukuusen kynttilät ensi tiistaina tuomaanpäivänä.

Hyvä Tuomas joulun tuopi, paha Nuutti pois sen viepi – Kustaa Vilkunan Vuotuinen ajantieto kertoo vanhan kansan joulukauden ajoittumisesta perinteisen sananparren mukaan. Laitilan Kulttuuriseura Walo haluaa seurata koeteltuja kansanviisauksia joulukauden määrittelyssä.

Joulukuusen kynttilät sytytetään Walon talon joulukuusessa tuomaanpäivänä, tiistaina 21. joulukuuta kello 15. Salin ikkunasta alas niitylle hohtavat kynttilät sammutetaan nuutinpäivänä 13. tammikuuta.

Yleisö on tervetullutta pienimuotoiseen tilaisuuteen katsomaan valojen syttymistä. Jos tulet paikalle autolla, voit paikoittaa sen Kappelimäen koulun pihalle. Osoite on Koulutie 17 a.