Joulupolku kutsuu iloiseen seikkailuun

0
Pururadan 800 metrin lenkin varrelle on rakennettu joulupolku, jonka rasteilla on erilaisia tehtäviä.

Laitilan pururadan maastoon on tehty seitsemän rastia sisältävä joulupolku, jota voi kulkea omatoimisesti. Polun rastit löytyvät helposti pururadan 800 metrin mittaisen lenkin varrelta.

Polun ovat tehneet Laitilan Winnovassa ammatillisiin opintoihin valmentavaa koulutusta suorittavat opiskelijat yhteistyössä Laitlan Liikkujat ry:n ja Laitilan etsivän nuorisotyön kanssa.

”Toivomme kaikkien ulkoilun ystävien löytävän polun ja saavan siitä hyvää joulumieltä.”

Tekijät toivovat, että laitilalaiset löytäisivät jouluisen polun, joka sopii erinomaisesti niin aikuisille kuin lapsillekin.

– Toivomme perheiden lisäksi myös päiväkotien, perhekerhojen, koulujen ja kaikkien ulkoilun ystävien löytävän polun ja saavan siitä hyvää joulumieltä,  Winnovan opettaja Piritta Auerlehto kertoo.

Joulupolulle kannattaa hämärään aikaan ottaa taskulamppu sekä heijastimia, jos ylimääräisiä kotoa löytyy. Yhdellä joulupolun rastista selviää, mihin heijastinta tarvitaan. Pururadalta löytyy myös grillikatos, joten makkaranpaistoa varten mukaan kannattaa ottaa kotoa puita.

Kuvia joulupolulta voi julkaista omalla sometilillä #laitilanjoulupolku

Laitilan joulupolku löytyy pururadan maastossa, osoitteessa Hallitie 4. Jos lunta sataa niin, että pururata muutetaan latupohjaksi, niin joulupolkukin siirtyy uuteen paikkaan.