Jyskeelle palkintoja niin Pesäpalloliiton Eteläiseltä alueelta kuin Varsinais-Suomen pesikseltä

0
Palkinnonsaajat yhteiskuvassa.

Jyskeen onnistunut pesiskausi sai huomiota myös alueellisesti. Pesäpalloliiton Eteläisen alueen palkintojenjakotilaisuudessa vuoden D-tyttöjuniorina palkittiin Jyskeen Iida Mäki.

Samassa tilaisuudessa Sami Mäki palkittiin vuoden nuorisovalmentajana. Varsinais-Suomen pesis huomioi myös jyskeläisiä. Nea Nyholm palkittiin vuoden juniorivetäjänä ja vuoden C-tyttönä palkittiin Pinja Toivonen. Lisäksi vuoden tyttötuomarin palkinnon vastaanotti Nelli Kilpi.

Vaikka talviset lajit ovat tällä hetkellä jokaisen penkkiurheilijan suurennuslasin alla, on Jyskeen pesäpallon aikuisjoukkueet ja osa juniorijoukkueista aloittanut jo talviharjoittelukauden. Samalla on solmittu pelinjohtaja- ja valmennusvastuut sekä nimetty muut taustahenkilöt valtaosalle joukkueista.

Ykköspesisjoukkueen pelijohtajana toimivat ensi kaudella Sami Mäki ja raumalainen Toni Lehtinen. Vastaavasti Jyskeen B-tyttöjen valmennusvastuu on Sami Mäen ja Marko Toivosen harteilla. Molempien joukkueiden juoksu- ja fysiikkavalmennuksesta vastaavat Piia Vuorio ja Ville Niemi. Lisäksi molempien joukkueiden taustalla vaikuttavat Toni Rinteelä ja Mika Koski.

Tyttöjen SM-leirikarsinnan puolella valmennus- ja pelinjohtovastuu on Jiri Laineella. Vastaavasti C-pojissa Jyske tekee ensi vuonna yhteistyötä Humppilan Veikkojen kanssa.

Pitkästä aikaa Jyskeen pojat ovat näin mukana myös SM-leirikarsinnassa. Osa poikien SM-karsintapeleistä tullaan pelaamaan Humppilassa, osa Laitilassa. Valmennusvastuu C-pojissa on Mikko Moisanderilla ja Jiri Laineella.

Naisten Suomensarjan pelinjohtoneuvottelut ovat vielä kesken. Tavoitteena on, että vielä ennen vuodenvaihdetta myös Suomensarjan pelinjohtokuviot on ratkaistu. Myös nuorempien junioreiden valmentajat on nimetty ja ne löytyvät seuran kotisivuilta.