Kari Antila soittaa ja muistelee isoisäänsä Arvo Kumpulaa

0
Kari Antila pitää konsertin kahtena perättäisenä päivänä.

Jazzkitaristi Kari Antila pitää uudenvuoden soolokonsertin Laitilasssa Villa Aureliassa uudenvuodenäivänä kello 16 ja sunnuntaina 2. tammikuuta kello 16. Konsertin ja kakkukahvien lisäksi Kari kertoo isoisästään, Laitilan pitkäaikaisesta legendaarisesta kunnanlääkäri Arvo Kumpulasta , joka asui Villa Aureliassa, silloisessa lääkärintalossa, vuosina 1932–1960. Villa Aurelian osoite on Sairaalantie 6.

Arvo Kumpula (1898–1960) oli syntyisin Sodankylästä. Isänmaallisena miehenä hän osallistui muun muassa heimosotiin. Viime sotien aikana Kumpula johti Laitilan sotasairaalaa. Hän kehitti ennakkoluulottomasti Laitilan lääkintähuoltoa. Kari Antila ei ehtinyt tavata isoisäänsä.

Konsertit toteutetaan koronaturvallisesti: yleisön määrä on rajattu ja käytössä on koronapassi. Konsertteihin voi osallistua ainoastaan ennakkovarauksella: kari.antila@gmail.com tai 0400 746 443.