Laitilan kaupungin tiedotus ontuu

0

Tarkistin terveysturvallisuutta ymmärtävänä ja noudattavana kuntalaisena Laitilan kaupungin verkkosivuilta uimahallin aukioloajat, mahdolliset rajoitukset sekä edellytykset uimahallin käytölle. Aluehallintoviranomaisen tiedotteen pohjalta tiesin koronapassin olevan edellytys uimahalliin pääsylle.

Kaupungin verkkosivuilla ei ollut mitään poikkeavaa tietoa ja yllätys oli melkoinen 28.12.2021 klo 17, kun sain uimahallissa tietää, että allasosasto on auki enää puoli tuntia. Positiivisena ihmisenä ajattelin tehdä pikavesijuoksun, mutta se ei onnistunut, kun minulla ei ollut koronapassin ja kuvallisen seniorikortin lisäksi virallista henkilöllisyystodistusta mukana. Passi olisi pitänyt olla mukana, ajokorttihan ei käy virallisesta henkilöllisyystodistuksesta.

Miksi kaupunki ei hoida ajantasaisesti olemassa olevista käytännöistä, koska kaupungilla on tiedotusvelvoite kaupungin palveluista, olivat ne sitten omaa tuotantoa tai yksityisen palveluntuottajan tuottamaa palvelua.

Marketta Vuorinen