Laitilan kouluissa ja varhaiskasvatuksessa joulujuhlat toteutetaan vain oman ryhmän kesken

0
Joulujuhlatunnelmaa itäkulman koululla vuonna 2018. Joulujuhlanäytelmässä joulupukille tuo postilähetyksen Toivo Aitakari. Vastaanottamassa Ilmari Sukari, Jenina Anto, Sonja Kemppainen ja Onni Riihiaho.

Laitilan kaupungin sivistystoimi on päättänyt keskiviikkona 1. joulukuuta, että varhaiskasvatuksen ja koulujen joulujuhlat pidetään ainoastaan oman luokan tai ryhmän kesken. Niinpä esimerkiksi koulujen yhteisiä joulujuhlia ei ole tänä vuonna Laitilassa luvassa lainkaan.

Yleisöä ei juhliin oteta lainkaan, vaan juhlatunnelmia pyritään välittämään koteihin mahdollisuuksien mukaan, esimerkiksi kuvin ja videoin.

Sivistystoimenjohtaja Susanne Laaksonen kertoo muun muassa oppilaiden huoltajille lähettämässään Wilma-viestissä, että tehdyllä päätöksellä halutaan tukea lasten ja nuorten mahdollisuutta lähiopetukseen. Lisäksi Laaksonen toivoo, että terveysturvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota myös vapaa-ajalla.