Laitilan vuosi 2021 – Katso kuvat

0
Tammikuun ensimmäisellä viikolla tehtiin historiaa, kun Laitilan ensimmäinen koronavirusrokote pistettiin. Rokotettavana oli Laitilan terveyskeskuksen lääkäreiden vastaanotolla työskentelevä sairaanhoitaja Hanna Vaaraslahti. Hän on työskennellyt paljon infektiopoliklinikalla ja ottanut koronanäytteitä. Rokotteen antoi työterveyshoitaja Sinikka Rekola Laitilan Työterveydestä. Koronarokotteet ovat olleet Laitilassa otsikoissa koko vuoden, muun muassa siitä syystä, että laitilalaiset ovat ottaneet koronarokotuksia paljon keskivertoa vähemmän. Joulukuussa Laitilassa tempaistiin, kun pop-up -rokotetilaisuudessa neljäntenä adventtina rokotettiin hurja määrä laitilalaisia. Kuva: Hanna Hyttinen

Solina Saarikoski

Pian on jälleen aika hyvästellä yksi tapahtumarikas Laitilan vuosi. Miltä vuosi 2021 kuvina näyttää? On ollut ilon ja surun hetkiä, on koettu muutoksen tuulia, mutta myös kuljettu perinteisiä latuja. Ja säästä on tietysti puhuttu, eihän tässä muuten suomalaisia oltaisikaan.

Kuvakimaran ja Laitilan Sanomissa julkaistujen aiheiden myötä toivotetaan tervetulleeksi vuosi 2022!