Laitilassa ja Pyhärannassa kerätään joululahjoja vähävaraisten perheiden lapsille – Keräysajat päättyvät viikon sisällä molemmissa kunnissa

0
Arkistokuva

Laitilan seurakunnan järjestämä Lasten joulupuu -keräys alkoi eilen tiistaina ja jatkuu lauantaihin asti. Keräykseen voi osallistua hakemalla Laitilan S-marketin aulassa olevasta joulukuusesta sydänkortin, jossa on lapsen ikä ja sukupuoli.

Lahjan tulee olla vähintään 25 euron arvoinen ja uusi. Keräykseen ei voi lahjoittaa käytettyjä tavaroita.

Paketoitu lahja tulee palauttaa Joulupuulle S-Marketin aulatilaan. Sydänkortit voi noutaa ja lahjat palauttaa arkisin kello 10-18 ja lauantaina kello 10-14 välisinä aikoina.

JOULU Pyhärannan lapsille -lahjakeräys on alkanut jo marraskuun puolella ja jatkuu 13.12. asti. Keräyksen järjestää Pyhärannan sosiaalitoimi ja sen tarkoituksena on tuoda jouluiloa vähävaraisille perheille.

Keräykseen osallistuvia pyydetään ottamaan yhteyttä joko puhelimitse 044 7383 434 tai sähköpostitse katariina.venttola@pyharanta.fi ja pyytämään lahjansaajan tietoja eli sukupuolta ja ikää.

Myös Pyhärannan keräykseen käyvät ainoastaan uudet ja käyttämättömät tuotteet. Lisäksi keräyksen järjestäjä muistuttaa, ettei lahja saa olla esimerkiksi yrityksen mainostuote.

Lahja tulee toimittaa paketoimattomana maanantaihin 13.12. mennesä kunnantalon infoon sen aukioloaikoina. Pyhärannan sosiaalitoimen lapsiperhepalveluiden työntekijät luovuttavat lahjat saajilleen henkilökohtaisesti.