Luistelukelit parhaimmillaan – Luonnonjäät kutsuvat ulkoilemaan

0
Luistelupaikkojen jäädytys aloitettiin heti pakkasten alettua. Viime viikonloppuna saatiin ensimmäiset ulkojäät luistelukuntoon. Arkistokuva: Marko Mattila

Laitilan seudulla saatiin viime viikonloppuna ulkojäät luistelukuntoon. Laitilan keskustassa Tuunan kentällä valot palavat ja pukukoppi on auki illalla puoli kymmeneen asti.

Myös kylissä kaukaloita on jäädytetty ahkerasti. Toimituksen tiedossa on, että ainakin Soukaisissa, Seppälässä, Kodisjoella, Ihodessa ja Reilassa kaukalot ovat luistelukunnossa. Oman kylän lähijää voi siis hyvin olla käytössä.

Kovat pakkaset ovat jäädyttäneet myös aivan oikeat luonnonjäät. Järvillä ja meren jäällä kannattaa kuitenkin edelleen noudattaa varovaisuutta. Virtapaikoissa voi olla vielä sulaa ja paksullakin jäällä voi olla railoja. Jäällä liikkuessa kannattaa aina laittaa kaulaan roikkumaan jäänaskalit.

Ilmoita toimitus@laitilansanomat.fi, mikäli huomaat luistelupaikkalistauksessa puutteita. Täydennämme listaa sitä mukaa, kun saamme lisää tietoa kivoista luistelupaikoista.

 

10.12. kello 15.10 lisätty listaan Seppälän kenttä.