Mitä ny -viesteissä kiitos rokotustapahtuman järjestäjille ja harmittelua haastepyöräilyn tuloslaskennasta

0

Mitä ny -viestejä voi lähettää Laitilan Sanomien Whatsappiin 050 4758787.

KIITOS rokotustapahtumasta sunnuntaina! Vaikka oli pitkä jono ja kylmä tuuli niin sisällä oli ripeä ja tunnelmallinen meininki. Kiitos

NIIN, haastepyöräily on päättynyt ajat sitten, mutta kauan odottamamme kylienväliset tulokset puuttuvat edelleen. Ja vuosi sitten saimme puutteelliset tulokset, kylä/km. Se oli siinäkin mielessä vajaa,että kirjaamisista jäi melkoinen osa pois, kun ei ollut kirjaamisvihkoja käytössä. Tänä vuonna oli taas kirjaamiset kohdallaan, ehkä vähän liikaakin työllistävää. Tämä on sikäli surullista, että meissä pyöräilijöissä on suuri osa ikäihmisiä ja tämä leikkimielinen kylien välinen kisa on motivoinut heitä, turhaanko? Toivokaamme,että ensi kesänä saisimme rattaat pyörimään myös laskennan kanssa! Hyvää joulua ja parempaa uutta vuotta! Terveisin Paki pohjoiskulmalta