Piparkakkutalojen sesonkiaika – Ikuista piparitaideteos ennen kuin se katoaa parempiin suihin

0
Piparkakkutalo voi olla perinteinen tai kaikkea muuta.

Piparkakkutaloja, -rekiä tai mitä vaan leivotaan joulun alla monessa kodissa. Niistä tulee ihastuttavia, eikä yhtään haittaa, vaikka joku kohta vähän retkottaisikin sijoiltaan.

Herkulliset piparitalot ovat kauniita koristeita niin kauan, kunnes ne syödään. Laitilan Sanomat pyytääkin ikuistettavaksi piparitaideteoksia ennen niiden katoamista parempiin suihin. Julkaisemme kuvat joululehdessä aatonaattona 23.12.

Lähetä kuva omasta tai tuttusi ihastuttavasta pipariaskartelusta tämän viikon loppuun mennessä eli viimeistään sunnuntaina 19. joulukuuta osoitteeseen toimitus@laitilansanomat.fi tai toimituksen Whatsappiin 050 4758787, niin silmänilosta saavat nauttia kaikki Laitilan Sanomien lukijat.