Rattijuoppoja, varkaus ja ulosajoja Vakka-Suomessa – Pyhärannassa etsittiin varkaita

0
Arkistokuva

Viikonvaihteessa Vakka-Suomen alueella jäi kiinni useita päihtyneitä kuljettajia. Pyhärannassa poliisi etsi epäiltyjä varkaita.

Poliisi pysäytti torstaina pakettiauton tarkastusta varten Kajavakujalla Uudessakaupungissa. Auton kuljettajana ollut mies puhalsi poliisin alkometriin alle rattijuopumuksen olevan promillelukeman, mutta hänelle tehty huumausainepikatesti oli positiivinen kannabikselle.

Poliisi epäilee miestä rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Rekan perävaunu ajatui ulos tieltä Laitilassa

Lauantaina Kasitiellä Laitilassa rekan perävaunu ajautui ulos tieltä ja kaatui. Vetoauto pysyi tiellä, eikä rekan kuljettaja ei loukkaantunut onnettomuudessa.

Onnettomuus tapahtui noin puoli kolmen aikaa yöllä. Tapahtuma-aikaan tien pinta oli erittäin liukas.

Samana yönä puoli neljän aikaan poliisi pysäytti Laitilassa Garpintiellä auton, jonka kuljettajana oli vasta 16-vuotias tyttö. Tyttöä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta ilman vaadittavaa ajo-oikeutta.

Epäillyt varkaat kiinni Pyhärannassa

Poliisi sai lauantaina ilmoituksen epäilyttävästä ajoneuvosta asuinalueen keskellä Pyhärannassa. Partion päästyä paikalle selvisi, että auton sisällä on todennäköisesti varastettua omaisuutta. Mahdollinen tekijä oli ehtinyt poistua auton luota.

Tehtävään tuli mukaan useita partioita. Epäiltyä etsittiin sekä koirien avulla että myös ilmasta käsin, ja lopulta poliisi tavoitti lähialueen maastosta kaksi miestä, jotka otettiin kiinni epäiltynä varkaudesta.

Liikenneonnettomuus Taivassalossa

Taivassalossa Uudenkaupungintiellä sattui lauantaina iltapäivällä hieman ennen neljää henkilöauton ulosajo, jossa yksi henkilö loukkaantui vakavasti.

Tapahtuma-aikaan paikalla oli voimakas lumisade. Tien pinta oli erittäin liukas ja siinä oli runsaasti lumisohjoa.

Rattijuoppo ajoi ulos tieltä Laitilassa

Poliisi sai lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ilmoituksen ulosajosta Eurantiellä Laitilassa. Poliisin saamien tietojen mukaan ajoneuvon kuljettaja oli mahdollisesti päihtynyt.

Partion päästyä paikalle kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin noin 2,8 promillen lukeman.

Poliisi otti miehen kiinni ja kuljetti hänet Rauman poliisivankilaan. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.