Sibelius-lukion tunteita pursuava joulushow Finnlamex-hallilla

0
Sibelius-lukion Joushowssa nähtiin taidokasta tanssia yhdistettynä upeaan musiikkiin. Arkistokuva: Hanna Hyttinen

Sibelius-lukion joulushow saapuu Laitilan Finnlamex-hallille sunnuntaina 5.12. kello 19. Tilaisuudessa on käytössä koronapassi.

Lukioikäisten musiikkitaitureiden joulushow on joulumusiikista koostuva hengästyttävän energinen ja voimakkaita tunteita pursuava konsertti. Yli 50 lahjakasta, tulevaisuuden musiikin- ja tanssintekijää esiintyvät suoraan yleisön sydämiin.

Joulushow on ollut Sibeliu-lukion perinteenä jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Lähes kaksi vuosikymmentä noin viikon mittainen kiertue on vuosittain suuntautunut eri puolille Suomea. Konsertit ovat olleet äärimmäisen suosittuja, ja useammin vierailuilla paikkakunnilla fanikulttuurilla on vankka pohja.

Tilaisuudessa on käytössä koronapassi. Liput saa ostettua ovelta kortilla tai käteisellä tasarahalla.