Pyhärantalainen Mervi Tattari nimettiin aluevaaliehdokkaaksi

0
Laitilan kaupungintalo Arkistokuva: Solina Saarikoski

Varsinais-Suomen Keskustan piirihallitus kokoontui Laitilan kaupungintalolla viime viikon torstaina ja päätti 21 ehdokkaan asettamisesta tammikuussa käytäviin aluevaaleihin. Mukana on sairaanhoitaja ja hoitotyön lehtori Mervi Tattari Pyhärannasta. Uudestakaupungista keskustan listoille nimettiin lähihoitaja ja omaishoitaja Riitta Ervasti ja evp ylikonstaapeli ja turvallisuuskouluttaja Veli-Matti Virtanen.

Piirikokous asetti aiemmin 77 ehdokasta, joten Keskustan 98 ehdokkaan lista on nyt täynnä.

– Olen erittäin ylpeä koko ehdokasjoukostamme ja kaikkien kuntien keskusta-aktiiveista, jotka mahdollistivat ehdokasasettelun onnistumisen. Jokaisessa Varsinais-Suomen kunnassa on nyt keskustalainen ehdokas, ja lista on vahva koko maakunnassa. Mukana on niin nuoria kuin konkareitakin ja monipuolisesti eri ammattialojen edustajia. Mukana on myös paljon sote-alan ammattilaisia ja pelastusalan asiantuntijoita, kertoo Varsinais-Suomen Keskustan vuoden 2022 puheenjohtaja Pekka Kuusisto.