Uudet opettajat aloittavat musiikkiopistossa vuoden alussa

0
Musiikkiopiston johtokunta valitsi kaksi uutta opettajaa. Arkistokuva: Riitta Salmi

Vakka-Suomen musiikkiopiston johtokunta kokoontui tiistaina kokoukseensa Kustaa Hiekan Lukutuvan Fredrika-saliin. Valtuustokauden toisessa kokouksessa johtokunta teki kaksi valintapäätöstä. Musiikkipedagogi AMK Jarkko Kokki valittiin vaskipuhallintensoitonopettajan virkaan ja musiikkipedagogi AMK Laura Tommola valittiin musiikkiopiston päätoimisen tuntiopettajan virkaan. Molemmat aloittavat uusissa viroissaan 1.1.2022.

Musiikkiopiston johtokunta sai päätettäväkseen myös musiikkiopiston tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman. Suunnitelman päivitykseen liittyi kysele kaikille musiikkiopiston opiskelijoille ja heidän huoltajilleen. Kyselyn tuloksena voidaan todeta, että asiat ovat tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden näkökulmasta hyvällä tasolla. Musiikkiopisto jatkaa edelleen vahvaa kehittämistyötään musiikkikasvatuksen saralla.

Musiikkiopiston johtokunta merkitsi tiedoksi kevään 2022 konserttikalenterin, joka tullaan julkaisemaan hiukan myöhemmin, kun muutamia päivityksiä on ilmennyt. Tiedoksi merkittiin myös yhteistyöt Laitilan seurakunnan ja musiikkiopiston välillä, yhteistyösopimus Taivassalon seurakunnan, MLL/Taivassalon ja musiikkiopiston kesken sekä Laitilan kaupungin flyygeli-investointi.