Vakka-Suomen musiikkiopistolle uusi flyygeli – Uusi soitin sijoitetaan Kustaa Hiekan Lukutuvan Fredrika-saliin

0
Kustaa Hiekan lukutuvan Fredrika-salissa on uusi flyygeli.

Vakka-Suomen musiikkiopisto sai uuden flyygelin Kustaa Hiekan Lukutuvan Fredrika-saliin. Kyseessä on Laitilan kaupungin 40 000 euron investointi, jonka tavoitteena on parantaa ja kehittää musiikkiopiston soitinvälineistöä.

– Hankinta tehtiin tarjouskilpailun kautta, jossa painotus kohdistui hankittavan soittimen laadukkuuteen ja viimeisessä vaiheessa hintaan. Yamaha S-5 flyygeli hankittiin F-Musiikki Turku Oy:ltä, musiikkiopisto tiedottaa.

Yamahan S-5 flyygeli on käsityön mestarinäyte, joka on valmistettu perinteisillä menetelmillä parhaista materiaaleista pienintä yksityiskohtaa myöden. Soitin on valmistettu vastaamaan huippuammattilaisten tarpeita.

Vakka-Suomen musiikkiopisto on monipuolisesti ja tasokkaasti toimiva oppilaitos, joka kiinnittää huomiota opiskelijoiden esiintymisvalmennukseen.

– Olemme erityisen iloisia ja tyytyväisiä, että pianosoitinperheemme on saanut uuden jäsenen. Opiskelijamme saavat tällä uudella soittimella erinomaisen tuntuman ammattitason soittimeen, jonka sointi on omaa luokkaansa.

Fredrika-salissa järjestetään vuosittain monia konsertteja ja nyt hankittu soitin soveltuu erinomaisesti salin ominaisuuksiin. Hankinta on pitkäikäinen, sillä soittimien elinkaari on kuitenkin tässä kokoluokassa reilusti yli 50 vuotta.